Jobstack.it přechází na „freemium“. Inzerování je bezplatné

Pracovní portál zaměřený na IT specialisty Jobstack.it nyní nabízí své služby pro firmy zdarma. Na webu je nyní možné založit firemní profil a publikovat neomezené množství inzerátů zcela bezplatně, jde o tzv. Freemium obchodní model. Zakladatelé portálu si kladou za cíl shromáždit na Jobstack.it co nejvíce pracovních nabídek a ulehčit tak IT specialistům hledání práce.

„Pracovní nabídky v oboru IT jsou v současnosti velmi roztříštěné, a i když je poptávka po IT specialistech vysoká, někdy pro ně není lehké se v tom všem zorientovat. Sjednotit IT pracovní trh pro nás bylo cílem už když jsme před rokem portál Jobstack.it zakládali a nyní se do toho chceme opřít ještě více. Chceme zjednodušit firmám inzerování svých nabídek právě u nás, a tím vytvořit pro zájemce o práci místo, kde bude co nejvíce nabídek,“ říká Jan Silber, jeden ze zakladatelů portálu Jobstack.it.

Portál Jobstack.it byl spuštěn v červenci 2017 a nabízí vytvoření profilu firmy a inzerování pracovních nabídek včetně obrázků a ilustračních videí. Důraz je kladen také na strukturování nabídek, aby každý zájemce o práci našel přesně to, co hledá, nejen podle zaměření, ale také například podle velikosti firmy, možného termínu nástupu nebo platového ohodnocení. Všechny služby jsou nyní pro inzerenty i IT specialisty hledající práci zcela bezplatné a neomezené. Kromě inzerování pracovních nabídek a možnosti mezi nimi vyhledávat nabízí Jobstack.it také odborné HR poradenství. Další prémiové služby se nyní připravují.

Tvůrci startupu Jobstack.it jsou Jan Silber, specialista na IT a management, David Salač, CEO ve společnosti APSAZ Consulting a Kateřina Prášilová, odbornice v oblasti HR, talent sourcing manager.

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Tiskové zprávy

Začal Global Money Week 2024

Od pondělí 18. do neděle 24. března 2024 se v České republice koná 12. ročník celosvětové vzdělávací akce Global Money Week. Česká bankovní asociace letos v jeho rámci opět pořádá národní kolo finančně-vědomostní …

Jak zajistit pojištění kola proti krádeži

Plánujete pořízení nového jízdního kola, abyste si již brzy mohli užívat první jarní vyjížďky? Pak byste měli pamatovat na to, že krádeže kol jsou v České republice velice časté. Podle policejních odhadů je ročně …

Predikce ceny bitcoinu v roce 2024: Co říkají experti?

Rok 2023 pro bitcoin znamenal jízdu na horské dráze. Po rekordním růstu v roce 2021 zažila tato nejstarší a nejrozšířenější kryptoměna (BTC) v roce 2022 prudký pokles a klesla pod 20 000 amerických dolarů (USD). V …

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

Čtyři z deseti Čechů si nespoří na penzi. Nemají na to

Průzkum
Na penzi si nespoří čtyři z deseti Čechů, nejčastěji ti, kteří ji budou mít v budoucnu nejnižší. Vyplývá to z reprezentativního průzkumu, který pro Asociaci pro kapitálový trh ČR (AKAT ČR) uskutečnila agentura Perfect Crowd a který má redakce Finančních a ekonomických informací (FAEI.cz) k dispozici.