Ondřej Chalupa se stal novým ředitelem sektoru výstavby ve společnosti EKOSPOL

Novým ředitelem dlouhodobého lídra rezidenčního trhu EKOSPOLu se od 1. října stal Ondřej Chalupa (28). Ten v Ekospolu pracuje už pátým rokem a od loňského dubna zastával post ředitele sektoru správy a údržby nemovitostí a autodopravy. Tím zůstává i nadále, stejně jako ředitelem sektoru výběrových řízení.

Osmadvacetiletý Ondřej Chalupa do EKOSPOLU přišel v listopadu 2013, kdy nastoupil do oddělení reklamací. V září 2014 přešel do oddělení výběrových řízení, které od prosince téhož roku vede. Vystudoval obor Konstrukce pozemních staveb na ČVUT v Praze. Během studií působil jako stavbyvedoucí na malých stavbách. Ve volném čase se věnuje běhu a jízdě na motorce.

Ondřej patří k nejschopnějším lidem ve firmě a zároveň i nejpracovitějším. Rozšiřování jeho pravomocí je proto jen logickým důsledkem jeho výjimečně vysokého pracovního nasazení, které nemá srovnání,“ poznamenal generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL Evžen Korec a dodal, že jde o potvrzení toho, že talentovaní lidé v EKOSPOLU naleznou vhodné prostředí pro uplatnění svých nápadů a rychlý kariérní růst.

„Právě možnost seberealizace a podílení se na klíčových rozhodnutích firmy, která je dlouhodobým lídrem trhu, láká do EKOSPOLU tisíce lidí ročně,“ doplnil Korec s tím, že EKOSPOL je nejlépe platící firmou ve stavebnictví a mzdy ve společnosti patří k jedněm z nejvyšších i v rámci celé ČR.

EKOSPOL a.s. je dlouhodobým lídrem bytové výstavby v České republice. Během letošního roku dokončil a novým majitelům předal 400 nových bytů. Během 26 let na trhu EKOSPOL úspěšně postavil 53 velkých developerských projektů pro více než 10 000 spokojených zákazníků. Všechny své projekty financuje bez využití bankovních úvěrů. EKOSPOL staví a prodává byty s optimálním poměrem ceny a kvality. Jako jediný z velkých developerů má všechny byty vyprodány dlouho před dokončením. Společnost EKOSPOL je podle magazínu Construction & Investment Journal řazena mezi 50 největších developerů střední a východní Evropy. EKOSPOL sponzoruje ZOO Tábor. Ohrožené druhy zvířat tak podpoří každý, kdo si u EKOSPOLU koupí byt. Společnost patří mezi nejžádanější tuzemské zaměstnavatele. Nabízí nejvyšší platy v oboru stavebnictví a jedny z nejvyšších v rámci celé ČR, což potvrdil listopadový průzkum časopisu Ekonom. Na každou uvolněnou pozici se do výběrového řízení hlásí mnoho set uchazečů, ročně kolem deseti tisíc lidí.

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Tiskové zprávy

Začal Global Money Week 2024

Od pondělí 18. do neděle 24. března 2024 se v České republice koná 12. ročník celosvětové vzdělávací akce Global Money Week. Česká bankovní asociace letos v jeho rámci opět pořádá národní kolo finančně-vědomostní …

Jak zajistit pojištění kola proti krádeži

Plánujete pořízení nového jízdního kola, abyste si již brzy mohli užívat první jarní vyjížďky? Pak byste měli pamatovat na to, že krádeže kol jsou v České republice velice časté. Podle policejních odhadů je ročně …

Predikce ceny bitcoinu v roce 2024: Co říkají experti?

Rok 2023 pro bitcoin znamenal jízdu na horské dráze. Po rekordním růstu v roce 2021 zažila tato nejstarší a nejrozšířenější kryptoměna (BTC) v roce 2022 prudký pokles a klesla pod 20 000 amerických dolarů (USD). V …

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB