Bernard Pub poprvé v zahraničí

Síť franšízových restaurací Bernard Pub se rozšířila do zahraničí. Nová hospoda s širokou nabídkou čepovaných piv Bernard je otevřena v podhůří Tater v resortu Maladinovo u nádrže Liptovská Mara.
Stylová hospoda Bernard Pub je součástí nového resortu Maladinovo v sousedství parku Tatralandia. Foto: Rodinný pivovar Bernard

Restaurace byla k otevření připravena už loni, spuštění do plného provozu ale brzdila opatření proti šíření koronaviru. „Podle možností jsme prodávali alespoň z okénka nebo rozvážkou. Byly to těžké časy, ale byl to vlastně docela dobrý zkušební provoz. Nástup do sezóny pak nebyl tak náročný,“ ohlíží se za spuštěním prvního slovenského Bernard Pubu obchodně-marketingová manažerka Tereza Tkáčová.

Stylová hospoda je součástí nového resortu Maladinovo v sousedství parku Tatralandia. „Naším cílem byla hospoda s poctivým pivem a kvalitní regionální kuchyní. Koncept franšízy Bernard Pub nám vyhovuje, víc než požadavky na papíru nás zavazuje vztah k oblíbené značce, zároveň máme možnost podnik vést podle svého názoru,“ říká k výběru značky Bernard Tereza Tkáčová. Součástí resortu, kde je možné se ubytovat v moderních rodinných apartmánech, jsou i jedinečné pivní lázně Bernard.

První zahraniční Bernard Pub nabízí pět druhů čepovaného piva, součástí je tzv. Rotující pípa, na které se průběžně mění nabídka speciálů humpoleckého pivovaru. Širokou nabídku piv doplňuje kvalitní kuchyně.

„Je to značková restaurace, kde pivo čepuje a podává zaškolený a zkušený personál. Kvalitu provozovatel pravidelně konzultuje se zástupcem pivovaru. Je možné zde ochutnat pivo nepasterované, nefiltrované i kvasnicové,“ představuje fungování podniku obchodní ředitel Rodinného pivovaru Bernard Zdeněk Šípek.

Franšízové podniky Bernard spojuje značka piva, vzhled a kvalita sortimentu, ale dva stejné provozy nenajdete. „Je to franšíza, která nabízí originalitu. Vždy poznáte, že jste v Bernardu, ale jinak vypadá naše hospoda v moderním objektu a jinak v prvorepublikové vile. V žádném z našich podniků nejsou stejné jídelní lístky, nediktujeme centrálně, co vařit a od koho nakupovat suroviny. To je v „tvrdých“ franšízách nemyslitelné,“ dodává Zdeněk Šípek.

Bernard Pubů je celkem osm, otevřeny jsou také dva Bernard Bary orientované především na nápoje.

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Tiskové zprávy

Nejčtenější

Nechcete už pracovat? Začněte počítat…

Už se vám nechce pracovat, protože jste se podle vašeho mínění už napracovali dost? Pak je ta správná chvíle spočítat si, zda máte nárok na starobní důchod, případně předdůchod či předčasný důchod. Pokud ještě ne, …
Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

Česká ekonomika letos poroste rychleji, tvrdí bankovní ekonomové

Analýza
Hlavní ekonomové bank zastoupení v prognostickém panelu České bankovní asociace (ČBA) téměř nezměnili předchozí odhad růstu hrubého domácího produktu (HDP) a čekají letos růst tuzemské ekonomiky o 3,4 procenta. Vyplývá to z makroekonomické prognózy ČBA, kterou má redakce FEAI.cz k dispozici.