Řízení společnosti A. W., která vyrábí a dodává na trh jediný původně česky zrající sýr Olomoucké tvarůžky, má již od podzimu 2022 na starosti Michal Pavelka.
Za sebou má více než dvacetileté zkušenosti na manažerských pozicích v potravinářské branži, dříve působil ve společnostech Eurest, TRUMF International nebo Palírna u Zeleného stromu.
Dohled nad kvalitou sýru převzal nový vedoucí kvality Rastislav Mikuška. Také on je zárukou bohatých zkušeností v oboru potravinářství. Pracoval v provozech společností HYZA, Ilavský nebo Berto. „Je pro mě velkou ctí, že můžu hlídat kvalitu této gastronomické legendy,“ říká k nové roli Mikuška.
Vedoucím obchodu a marketingu se stal Leoš Kalandra. Na vedoucích pozicích v marketingu a obchodu ve společnostech BGS LEVI Czech, TRUMF International nebo EMOS strávil přes 20 let.
„Chceme stále víc oslovovat mladou spotřebitelskou generaci, kterou můžeme zaujmout například netradičními úpravami tvarůžků nebo důrazem na výživové a fitness benefity jejich konzumace,“ přibližuje své cíle Kalandra.
K čemu je nové vedení, když kvalita tvarůžků z Loštic je nenávratně v tahu. Tvarůžky už nezrají, ale většinou plesniví. V honbě za snižováním patogenních mikroorganismů už tvarůžky nikdy nebudou to, co bývaly dříve. A to je veliká škoda.
Naprosto souhlasím, tvarůžky jsem milovala, dnes je nekupuji. Mají odpornou štiplavou chuť a doma „nedozrají“
Přesně tak. Tohle se mě stalo už 2x. Koupil jsem kilové balení v Makru . Dojedu domů otevřu a na vrchu plesnivé tak jsem je jel zpět reklamovat. Přeci čím déle jsou tvargle uleželé tím musí být lepší, tak jak tam může být plíseň? Možná špatná hygiena při balení?
Tvarůšky už jsou dávno mrtvý. Jejich chuť, kvalita a cena jsou zoufalé! Přesný opak toho co bývaly kdysi. Prostě a jednoduše jste je zničily a žádné nové ani jiné vedení to už nezmění.