SAP rozšiřuje své cloudové portfolio

Společnost SAP ČR v minulých dnech představila národní verzi standardního řešení SAP S/4HANA Public Cloud doplňující nabídku SAP ERP o řešení v cloudu. Je dostupné v českém jazyce a podporuje požadavky lokální legislativy. Firmám přinese především snížení nákladů a nepřetržitý přístup k inovacím. Společnost o tom informovala v tiskové zprávě.
Ilustrační foto: SAP

Součástí řešení, které je dnes úspěšně využíváno ve více než 40 zemích, je integrovaná umělá inteligence a algoritmy strojového učení napomáhající podniku v automatizaci procesů a analýze provozních informací v reálném čase, které zefektivňují řízení společnosti. Výhodou tohoto řešení je extrémně rychlé nasazení dosažené změnou implementačního přístupu. Zákazník vybírá požadované funkční komponenty, které jsou následně aktivovány.

Řešení je zaměřeno zejména na společnosti zabývající se myšlenkou vysoké standardizace, rychlým uváděním na trh a minimalizací nákladů. Poskytuje prediktivní analýzy, automatizuje většinu manuálních úkolů a integruje data z více zdrojů. V důsledku toho se zvyšuje efektivita obchodních operací a přibývá možností zapojení inovací v oblasti financí, nákupu, řízení projektů či prodeje. Jde například o zavádění nových byznys modelů, a to prodeje formou služby nebo předplatného.

Podle Martina Dvořáka, obchodního ředitele společnosti je SAP S/4HANA Public Cloud je komplexní řešení pro Enterprise Resource Planning (ERP) v reálném čase, které je podnikům k dispozici i jako služba (SaaS). SAP přitom zajišťuje provoz, monitoring, bezpečnost, pravidelnou údržbu a aktualizace řešení bez přerušení provozu tak, aby se podnik mohl zaměřit na svou hlavní činnost.

PSALI JSME:
Obchodně-ekonomický systém v cloudu? Pro malé a střední firmy stále častější volba

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Firmy

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

E-shopy se odrazily ode dna, lidé už se nebojí ani neověřených prodejců

Průzkum
Po dvou letech propadu se tuzemským internetovým obchodům opět zvyšují tržby. Jak Finančním a ekonomickým informacím (FAEI.cz) sdělila společnost Heureka Group, v prvním letošním čtvrtletí se potvrdil pozitivní trend z konce loňského roku, oblast e-commerce tak meziročně vzrostla o čtyři procenta. Podle Asociace pro elektronickou komerci se lidé nebojí ani neověřených e-shopů.