Nedlouho poté, co Rohlik.cz do svého sortimentu zařadil výrobky vyhlášeného Antonínova pekařství, svým zákazníkům začal nabízet další porci křupavého prémiového pečiva. Od 3. prosince prodává také sortiment z pekařství Eska. To bylo otevřeno v roce 2015 v pražském Karlíně a je součástí sítě restaurací Ambiente majitele a zakladatele Tomáše Karpíška.
„Zařadit do prodeje pečivo z Esky jsme se rozhodli poté, co nás na Rohlíku velmi příjemně překvapil velký zájem o výrobky z Antonínova pekařství. Hned první den jsme všechno pečivo vyprodali během pouhých dvou hodin. Od té doby denně vyprodáme všechny chleby, rohlíky i koláče. Minulý týden jsme proto zásoby chlebů navýšili, abychom lépe pokryli poptávku. Věříme, že chleba z Esky vyvolá obdobný ohlas,“ říká marketingový ředitel Rohlik.cz Rostislav Brzobohatý.
Chléb z pražské Esky je proslulý. Vyrábí se ručně z třífázového kvasu, žitné a pšeničné mouky, vody a kmínu. Peče se v peci na bukovém dřevu, díky čemž má vláčnou střídku a do tmava vypečenou křupavou kůrku s nenapodobitelnou vůní ohně. Mouku na něj pekaři Esky kupují v bio mlýně PRO-BIO.
„Z prodejních čísel vidíme, že o poctivé pečivo z kvalitních ingrediencí z lokálních pekáren je velký zájem. Naším cílem je mít nejlepší pekárnu v Praze a v okolí. A věříme, že díky tomu se k nám naši zákazníci budou pro své oblíbené pečivo vracet každý den,“ dodává Rostislav Brzobohatý.
Chléb z Esky lze na Rohlik.cz koupit vždy od neděle do středy. Do skladu online supermarketu je distribuován čerstvý dvakrát denně, odtud ho vzápětí zákazníkovi dovezou až domů.